FACET accountants & adviseurs

Waarom is jouw bedrijf participant van Green Business Club Fascinatio?
Duurzaamheid en Maatschappij is 1 van de 4 pijlers waaruit de visie en missie van FACET bestaat. Voor FACET is het belangrijk dat een duurzame samenleving en een wereld waarin heden en toekomst in balans zijn, worden gewaarborgd en dat begint vlakbij huis! Wij hebben 4 duurzame ontwikkelingsdoelen gekozen waar wij ons op focussen; goede gezondheid en welzijn, onderwijs en ontwikkeling, maatschappelijke ontwikkelingen in
de regio en duurzaamheid en milieu. Door deze 4 doelen te combineren met onze participatie van de Green Business Club Fascionatio hopen wij een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan de lokale duurzaamheid.

Wat doet het bedrijf al op het gebied van duurzaamheid en welke wens is er nog?
Vanuit FACET zijn wij op het gebied de 4 duurzame ontwikkelingsdoelen al jaren bezig. Wij werken al sinds 2018 een balanscoach. Zij helpt medewerkers van FACET bij het vinden en behouden van hun persoonlijke balans. Daarnaast bieden wij alle collega’s een vitaliteitsbudget en dagelijks gratis vers fruit. Ook sponsoren wij veel regionale (jeugd) sportteams en zijn wij aangesloten bij het platform Rotterdammers 4 Rotterdammers. Verder gebruiken wij steeds minder papier bij FACET enheeft ons kantoorpand het energielabel A!

In navolging op bovenstaande vraag: hoe kan Green Business Club Fascinatio hierbij helpen?
Door samen te werken met de Green Business Club Fascionatio kunnen wij samen een grotere en waardevolle bijdragen leveren aan duurzaamheid binnen de regio. Want alleen ga je sneller, maar samen kom je verder!

Wat is je persoonlijke betrokkenheid bij Green Business Club Fascinatio?
Net als FACET, maak ik persoonlijk ook graag contact met lokale ondernemers om samen te werken en na te denken over verschillende onderwerpen. Zeker op het gebied van duurzaamheid ben ik van mening dat wij samen echt een verschil kunnen maken!