Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Laatste afgelopen Evenementen

Themabijeenkomst Energie

Van Dorp, Fascinatio Boulevard 602

Op vrijdag 17 februari staat de volgende themabijeenkomst Energie van Green Business Club (GBC) Fascinatio gepland. Doelstelling van de projectgroep Energie is het reduceren van energieverbruik, het stimuleren van duurzaam opwekken van elektriciteit en gebruik van duurzame energie. Om de gezamenlijke impact voor ons gebied zo groot mogelijk te maken, vragen we iedereen bij de... Read more »

Symposium: Van Ambitie tot Aanpak – Klimaatadaptatie

CIRCL Amsterdam

Met grillige piekbuien, droogte en hittestress zijn de gevolgen van klimaatverandering steeds zichtbaarder. Lokale Green Business Clubs (GBC’s) richten hun programma in met projecten die klimaatverandering moeten tegengaan (minder CO2 uitstoot), maar ook klimaatadaptatie staat bij veel lokale GBC’s en soortgelijke samenwerkingsverbanden steeds hoger op de agenda. De uitdaging hierbij: welke maatregelen kunnen genomen worden en... Read more »

Themabijeenkomst Klimaatadaptatie

n.t.b.

Een groen en leefbaar Fascinatio. De projectgroep Klimaatadaptatie richt zich op de vergroening van het gebied en bewustwording van de medewerkers. Op vrijdag 20 januari 2023 staat de themabijeenkomst Klimaatadaptatie van Green Business Club (GBC) Fascinatio gepland. Om de gezamenlijke impact voor ons gebied zo groot mogelijk te maken, vragen we iedereen bij de bijeenkomsten aan... Read more »