Word participant van GBC Fascinatio en werk samen aan het verduurzamen en verlevendigen van het gebied.

In Fascinatio werkt Green Business Club Fascinatio met een aantal bedrijven en organisaties aan het verduurzamen van het gebied. Binnen in-oprichting-zijnde projectgroepen worden concrete projecten bedacht en uitgevoerd die aansluiten bij de gezamenlijke ambitie. Help mee het gebied te verduurzamen en sluit aan! Neem contact op met Carola Kalishoek voor een vrijblijvend gesprek.

Concrete initiatieven

U vindt partners om gezamenlijk concrete initiatieven en activiteiten op het gebied van duurzaamheid in gang te zetten en te houden.

Netwerk

U krijgt direct toegang tot een uitgebreid netwerk van koplopers in duurzaam ondernemen.

Actieve deelname

U kunt actief deelnemen in projectgroepen gericht op concreet resultaat.

Inspiratie

U kunt anderen inspireren met uw ideeën en activiteiten op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Platform

U draagt via een gezamenlijk platform actief bij aan de profilering van zowel uw eigen organisatie als uw vestigingsplaats als internationaal koploper in duurzaamheid.

Facilitatie

U kunt rekenen op een faciliterende rol vanuit Green Business Club voor het oppakken van duurzame initiatieven. U heeft invloed op het programma van de Green Business Club Fascinatio

Participantenbijdrage

Voor de continuïteit van Green Business Club Fascinatio is de financiële bijdrage essentieel. Afhankelijk van de eigenschappen van het bedrijf/organisatie betaalt een participant een bedrag tussen de EUR 0,- en EUR 5000,- per jaar. Deelname aan een GBC is vrijwillig, maar niet vrijblijvend. Van participanten wordt verwacht dat ze een financiële bijdrage leveren, maar ook dat ze een actieve bijdrage leveren: Menskracht in het besturen van de stichting, kennis, kunde en netwerk en concreet samenwerken aan projecten.

Contact

Contact