2022/07/18 geplaatst in Event

Save the date: Kick-off GBC Fascinatio

Op 8 september 2022 vindt de feestelijke kick-off van Green Business Club (GBC) Fascinatio! Het belooft een mooie bijeenkomst te worden met o.a. inspirerende sprekers, een presentatie van de beoogde duurzaamheidsprojecten in het gebied Fascinatio, interessante ontmoetingen en lekkere hapjes en drankjes. Uiteraard stellen wij ook het bestuur en onze Founding Partners aan jullie voor.

Het programma is nog volop in ontwikkeling maar noteert u alvast in uw agenda:

  • Datum           : donderdag 8 september 2022
  • Tijd                : van 15.00 uur tot 17.30 uur
  • Locatie          : Van Dorp,  Fascinatio Boulevard 602, 2909 VA Capelle
  • Programma  : nog onder constructie
De komende maanden zijn wij nog druk in gesprek met diverse stakeholders in het gebied Fascinatio. Wil je ook participeren of direct een afspraak maken? Neem dan gerust contact op met programmamanager Carola Kalishoek (carola@greenbusinessclub.nl | 06 –  215 135 28).

Wij kijken uit naar jullie komst op 8 september!