2023/03/14 geplaatst in Mensen

Sociale impact maken in Zuidas met Dynamo

Er zijn verschillende manieren om sociale impact te maken in het gebied. Onze participant Dynamo nodigt jouw organisatie uit om betrokken te raken bij een sociaal project in en rondom jullie buurt. Doen jullie mee?

Teamdag – Groene Kalender
Van diners koken in een buurthuis tot tuinieren bij ouderen: er zijn verschillende activiteiten om met de hele afdeling de handen uit de mouwen steken en het verschil maken in de buurt. Dat kan gaan om activiteiten met zowel een vaste als zonder vaste datum. Het gehele overzicht is te zien in de Groene Kalender.

Structureel – Witte Kalender
Verzorg de maandelijkse buurtlunch, sponsor boodschappen of geef je op als wandelmaatje! Het is een kleine greep uit de structurele activiteiten. Garandeer de continuïteit door te rouleren met je collega’s! Het gehele overzicht aan activiteiten is te zien in de Witte Kalender.

Op kantoor – Oranje Kalender
Stel jullie bedrijf open en ontvang nieuwsgierige buren! Het kan gaan om iets groots of juist klein, maar mooie uitwisselingen en verhalen zijn gegarandeerd. Denk aan het inzamelen van tweedehands spullen of ruimte beschikbaar stellen buiten kantoortijden. Voor andere activiteiten en meer informatie, kun je een kijkje nemen in de Oranje Kalender.

Sociale projecten GBC Zuidas
Ook vanuit GBC Zuidas organiseren we verschillende sociale projecten. Denk aan de Netwerkgalerie, de Vraag-maar-raak lunches en de inzamelingsactie voor Voedselbank Amsterdam.

Alle kalenders van GBC Zuidas en Dynamo in één overzicht? Bekijk de Sociale Kalender!

Meer informatie of deelnemen
Heb je interesse om mee te doen aan een activiteit of wil je meer informatie? Neem contact op via socialimpact@dynamo-amsterdam.nl.

Wil je meer weten over de projecten van GBC Zuidas? Neem contact op met Margje Polman Tuin via margje@greenbusinessclub.nl.