2018/07/17 geplaatst in Mobiliteit

Probeer de Noord/Zuidlijn!

Woon je ten noorden van ’t IJ en werk je in Zuidas? Dan kun je nu op twee verschillende manieren de Noord/Zuidlijn uitproberen. Hello Zuidas en Gemeente Amsterdam Zuidas bieden een maand lang gratis metro in combinatie met de P&R Noord. ORAM/Breikers (ism Vervoerregio, Provincie Noord-Holland, EBS en GVB) biedt een maand lang gratis Noord/Zuidlijn in combinatie met een e-bike. De keuze is aan jou!

Probeer de Park & Ride Noord

In september, oktober of november parkeer je gratis op de P+R Noord en stapt dan op de Noord/Zuidlijn, die je in 15 minuten naar Zuid brengt. Niet meer vaststaan op de ring, maar gewoon lekker comfortabel doorrijden. Wees er op tijd bij, want het aantal plekken is beperkt!

Het startpunt van de Noord/Zuidlijn heeft een volledig nieuwe P+R, een nieuw regionaal busstation en een fietsenstalling. Vanaf station Noord ben je in vijf minuten in het centrum en binnen vijftien minuten bij RAI en station Amsterdam Zuid.  Om je kennis te laten maken met de voordelen van P+R en de nieuwe metroverbinding biedt Hello Zuidas een maand lang gratis reizen met de metro, het GVB een Zuidaspas en Zuidasdok een maand gratis parkeren op de P+R Noord. Bijkomend voordeel is dat we zo helpen de A10 te ontlasten en Amsterdam bereikbaar te houden.

Hoe werkt het
Voor meer informatie, stuur een mail naar  servicepoint@hellozuidas.com. Als je meedoet, ontvang je een Zuidaspas. Je neemt dan vanaf de A10 afrit S116, parkeert je auto op P+R Noord en reist vanaf het beginpunt van de Noord/Zuidlijn, direct ernaast gelegen, in nog geen 15 minuten naar Zuidas.

Low Car Diet Noord/Zuidaslijn

Helemaal uit de auto? Nog beter! ORAM/Breikers, Vervoerregio, Provincie Noord-Holland, EBS en GVB bieden samen een maand lang gratis Noord/Zuidlijn in combinatie met een e-bike in de vorm van het Low Car Diet Noord/Zuidaslijn. Een maand lang op de e-bike naar de nieuwe metrolijn en door naar Zuidas.

Wat houdt het dieet in?
Van 17 september t/m 12 oktober spaar je punten door met een e-bike naar station Noord te fietsen en daar de Noord/Zuidlijn te nemen naar jouw kantoor.

Meld je aan en krijg een e-bike voor een maand. Hiermee fiets je snel naar station Noord en kun je je auto laten staan. Neem jij het vaakst de metro, dan win je de challenge en een mooie prijs.

Voor wie?
Voor alle Zuidas werknemers die ten noorden van Amsterdam wonen. Schrijf je snel in, want er is maar plek voor 50 deelnemers!

Aanmelden en meer informatie
Meld je aan via www.lowcardiet.nl/noordzuidlijn. Voor meer informatie, stuur ene mail naar noordzuidlijn@lowcardiet.nl.

Attendeer ook je collega’s en buurtgenoten over deze mooie aanbiedingen!