CMS

Wij zijn CMS, één van de grootste advocatenkantoren ter wereld met meer dan 70 vestigingen in ruim 40 landen. We combineren onze diepgaande kennis van de Nederlandse markt, waarop we al meer dan een eeuw actief zijn, met een wereldwijd netwerk en perspectief. Excelleren vraagt om specialiseren en daarom richten we ons met name op complexe vraagstukken, onder meer in de sectoren vastgoed, farma, financiële instellingen, energie en technologie.

Waarom is jouw bedrijf participant van GBC
CMS gelooft dat duurzaamheidsvraagstukken beter collectief behandeld kunnen worden dan individueel. GBC Zuidas biedt een plek waar we van elkaar kunnen leren, kennis kunnen delen en de krachten kunnen bundelen met andere bedrijven op de Zuidas.

Wat doet het bedrijf al op het gebied van duurzaamheid?
CMS houdt zich onder andere bezig met huisvestingsaanpassingen (BREEAM), een duurzaam inkoopbeleid en het reduceren van autogebruik. Ook zijn wij bezig met het behalen van een EcoVadis-rating.

Hoe kan Green Business Club Zuidas helpen bij verdere verduurzaming?
GBC Zuidas kan ons helpen door het faciliteren van diverse platforms, waar informatie delen en kennis vergaren centraal staat. Dit met als doel om de verduurzaming naar een hoger niveau te tillen.