Bycs

BYCS is een Amsterdamse sociale onderneming die wordt gedreven door de overtuiging dat fietsen de wereld kan transformeren. We werken internationaal samen met bedrijven, overheden en non-profitorganisaties om impactvolle programma’s voor fietsstimulering te ontwikkelen en op te schalen. Lees meer.

Waarom is BYCS participant van Green Business Club Zuidas?
Wij bieden bedrijven via onze BYCS Impact voor bedrijven inzicht in de business voor fiets binnen hun organisatie en een BYCS to Work aanpak waarmee bedrijven de winst van fiets voor people, planet en profit direct kunnen verzilveren. Lees meer.

Wat doet BYCS al op het gebied van duurzaamheid?
Onze missie is dat wereldwijd 50% van alle ritten op de fiets gaan in 2030. We ontwikkelden daartoe onder meer de volgende programma’s:  BYCS Impact voor bedrijven, BYCS to Work strategie voor bedrijven, Go-Cycling campagne voor gedragsverandering onder medewerkers, Bicycle Mayor Network van inmiddels meer dan 100 Fietsburgemeesters wereldwijd, de Bicycle Architecture Biennale en meer.

Hoe kan Green Business Club Zuidas helpen bij verdere verduurzaming?
Door ons te introduceren bij aangesloten bedrijven, kunnen we deze bedrijven scherp inzicht en effectieve handvatten bieden om met fietsstimulering tal van opbrengsten te genereren: enorme kostenbesparingen, lichamelijk en mentaal gezondere medewerkers, verbeterde productiviteit, sterke CO2-reductie en veel meer.