Beelen

Beelen.nl gelooft dat bedrijfsafval waardevol is. Wij geloven dat we de maatschappij dienstbaar kunnen zijn door een goede samenwerking met bedrijven, op een slimme manier hun afval in te zamelen en dit vervolgens hoogwaardig te verwerken. Door onze platte organisatiestructuur zijn wij in staat om ons flexibel op te stellen en werken we met korte communicatielijnen zodat we snel reageren op uw vraagstukken. Hiernaast staan onze gedreven medewerkers in heel Nederland klaar om u te ondersteunen en van a tot z te ontzorgen. Zo maken wij er samen meer van! Met een doordacht assortiment aan inzamelmiddelen weten wij voor ieder vraagstuk een oplossing te realiseren. Onze slimme technologie geeft u inzicht in de afvalstromen die we bij u ophalen en voor u verwerken. Op deze manier geven wij inzicht in onze wereld zodat we deze samen beter kunnen maken.

 

Waarom is jouw bedrijf participant van Green Business Club Zuidas? 

Om samen te werken met participanten op de Zuidas en hen te ondersteunen met afvalinzameling en recycling.

Wat doet het bedrijf al op het gebied van duurzaamheid?

Op het gebied van duurzaamheid doen we verschillende dingen:
– We collecteren elektrisch
– We hebben een Waste Savings Collectief opgericht voor 150 bedrijven in Amsterdam Oost.
– Afval- en sloophout wordt in onze eigen houtwerkplaats bewerkt tot nieuwe houten producten, afgezet via eigen kanalen en de vestigingen van Pontmeyer.

Hoe kan Green Business Club Zuidas helpen bij verdere verduurzaming?
In de transitie naar de circulaire economie wordt bewijsvoering gelukkig steeds belangrijker. Alleen zo kan immers onderscheid gemaakt worden tussen een écht duurzaam product en een product met enkel een goed verhaal. Digitalisatie is daarvoor een belangrijk middel. Om die reden biedt Beelen.nl klanten via de app en klantenportaal real-time inzicht in hun materiaalstromen.