ACE

ACE is een adviesbureau gespecialiseerd in strategisch en regulatory change management, met diepgaande expertise op het gebied van wet- en regelgeving van de Europese financiële sector, gericht op het blijvend veranderen en verankeren van nieuwe wetgeving in organisaties. ACE acteert als een trusted advisor die gezamenlijk met de klant tot een effectieve en efficiënte implementatie van wetgeving komt.

Waarom is jouw bedrijf participant van Green Business Club Zuidas?
ACE+ Company gelooft dat duurzaamheid niet alleen een wettelijke vereiste is, maar dat het implementeren van duurzame maatregelen ook een kans is om een positieve impact te hebben op de omgeving én het eigen bedrijf. Wij zijn lid van Green Business Club Zuidas om hier onze krachten te bundelen met andere bedrijven op de Zuidas. Op deze manier kunnen we van elkaar leren én elkaar uitdagen ambitieuzere doelen te stellen om zo zichtbare impact te kunnen maken.

Wat doet het bedrijf al op het gebied van duurzaamheid?
ACE + Consultancy gelooft dat duurzaamheid niet alleen een wettelijke vereiste is, maar dat het implementeren van duurzaamheid ook een kans is om bedrijfsvoering te verbeteren en positieve impact te hebben op de omgeving. Bovendien zijn we overtuigd dat de integratie van duurzaamheidsrisico’s in het risicomanagement van organisaties sterk zal verbeteren. Dit is de reden dat wij financiële instellingen begeleiden bij de implementatie van duurzaamheidswetgeving en het integreren van duurzaamheidsrisico’s.

Hoe kan Green Business Club Zuidas helpen bij verdere verduurzaming?
Wij zien de kracht van GBC Zuidas in het delen van expertise en de kans op elkaars ervaringen voort te bouwen en zo gezamenlijk op lokaal niveau impact te kunnen maken. Dit helpt ACE om haar ambities om te zetten in nieuwe initiatieven.