2021/09/21 geplaatst in Mobiliteit

Participant Amaze Mobility organiseert event zakelijke mobiliteit

Onze participant Amaze Mobility organiseert in samenwerking met Gemeente Amsterdam Zuidas en de Van A tot Zuidas partijen een event op 1 oktober in Circl Zuidas: Future Proof mobility.

Het event biedt inspiratie en kennis die je nodig hebt om binnen jouw organisatie de volgende stappen in het mobiliteitsbeleid te zetten. Onderwerpen als bereikbaarheid, de toekomst van mobiliteit, verduurzaming en gedragsverandering komen ter sprake tijdens de rondetafelsessie. Deze sessie wordt geleid door Menno van der Valk, met aan tafel:

  • Egbert de Vries, wethouder Verkeer en Vervoer Amsterdam
  • Dirkje van der Ven, adviseur gedragsbeïnvloeding
  • Tanya Sancisi, divisiedirecteur mobiliteit bij Arcadis
  • Frank van Tussenbroek, CEO Amaze Mobility

Daarnaast is tijdens het event de officiële lancering van de nieuwste zakelijke mobiliteitsdienst ‘Amaze Mobility’. De afsluitende netwerkborrel biedt volop gelegenheid om ervaringen uit te wisselen met vakgenoten die met mobiliteit bezig zijn.

Aanmelden
Ook aanwezig zijn bij het event op 1 oktober 13:30 in Circl, Zuidas? Meld je vast aan op de website. Hiermee verzeker je een plek en ontvang je gratis reistegoed om te besteden in de Amaze Mobility app aan deelauto’s, OV, taxi’s en fietsen. Ook vind je alle praktische informatie over het evenement op de website.