2021/03/02 geplaatst in Algemeen

Meld jouw duurzame initiatief of project aan voor de Zuidas Duurzaamheidsprijs!

Dit jaar wordt voor het eerst de Duurzaamheidsprijs Zuidas uitgereikt aan meest innovatieve, impactvolle en/of inspirerende duurzame initiatief in Zuidas! De prijs is een initiatief van Green Business Club Zuidas, Hello Zuidas en Amsterdam Zuidas. Heeft jouw organisatie een duurzaam project of initiatief opgezet of afgerond in 2020 of 2021? Meld je dan nu hier aan om mee te dingen voor de Zuidas Duurzaamheidsprijs!

Aankomend jaar zullen Green Business Club Zuidas, Hello Zuidas en Amsterdam Zuidas voor het eerst de Zuidas Duurzaamheidsprijs uitreiken! Een deskundige jury zal zich buigen over alle aanmeldingen, daaruit genomineerden bekend maken en de uiteindelijke winnaar uitroepen.

Bedrijven, organisaties en kennisinstellingen kunnen vanaf nu cases aanmelden op www.zuidasduurzaam.nl en meedingen naar de titel. Op de site zullen alle inzendingen verzameld worden binnen de thema’s Mobiliteit, Logistiek, Energie, Gebouwen, Water & Groen, Afval & Circulariteit, Maatschappij en Openbare Ruimte. Door middel van de prijs en het verzamelen van alle inzendingen op www.zuidasduurzaam.nl worden de vele duurzame initiatieven in Zuidas geborgd, wordt deze kennis gedeeld en willen de organiserende parijten inspireren tot verdere verduurzaming. Mag jouw duurzame intitief niet missen in het overzicht op de site? Meld je dan nu aan via het formulier op de site!

De afgelopen acht jaar stelden Green Business Club Zuidas, Hello Zuidas en Amsterdam Zuidas jaarlijks het Duurzaamheidsverslag Zuidas samen met hierin de belangrijkste initiatieven en maatregelen op het gebied van duurzaamheid van het afgelopen jaar. De duurzaamheidsprijs Zuidas zal het Duurzaamheidsverslag Zuidas vervangen. Klik hier om het duurzaamheidsverslag 2019 te bekijken.

Meer weten? Neem contact op met Lotte Gottschal via lotte@greenbusinessclub.nl.