2021/10/12 geplaatst in Algemeen

Meld je aan voor de SDG-scan van VU Amsterdam

Onze participant Vrije Universiteit (VU) Amsterdam heeft het ‘2020-2021 Sustainable Development Goals (SDG) Scan Report’ gepubliceerd: een samenwerking met VU Sustainability Leadership Hub (SLH) en Amsterdam Sustainability Institute. VU Amsterdam zoekt deelnemende bedrijven voor de nieuwe ronde van SDG Scans, die deze maand van start gaat.

Een educatief hulpmiddel
Ontwikkeld door VU SLH en Amsterdam Sustainability Institute, ondersteunt de SDG scan organisaties bij het zien van kansen binnen hun bedrijfsstrategieën op het gebied van duurzaamheid. Door middel van een SDG scan kan er advies gegeven worden om hun specifieke uitdagingen aan te gaan wat in lijn staat met hun eigen waardes.

Door de samenwerking van 162 Master studenten Bedrijfskunde en 26 organisaties van verschillende groottes, industrieën en locaties, vat dit rapport de bevindingen van 26 SDG scans samen die in het jaar 2020-2021 zijn uitgevoerd.

Ook meedoen?
VU Amsterdam zoekt organisaties voor de volgende ronde SDG scans die deze maand van start gaat. Is dit iets voor uw organisatie of meer informatie? Neem contact op via slh@vu.nl.