Eens in de twee jaar vragen we aan iedereen die in Zuidas woont of werkt, of die Zuidas regelmatig bezoekt, wat hij of zij vindt van de bereikbaarheid van Zuidas. Vul de enquête in en maak kans op leuke prijzen.

Waarom meedoen?
Het mobiliteitsonderzoek is erg waardevol, omdat het veel inzicht geeft in hoe we met z’n allen naar Zuidas reizen, hoe tevreden we daarover zijn  en – last but not least –  wanneer we alternatieven zouden kunnen kiezen. Dit willen we graag weten omdat we met die informatie de bereikbaarheid kunnen verbeteren. Dat is nodig en nuttig omdat er op dat vlak veel op stapel staat.

Help je ons Zuidas bereikbaar te houden? Vul hier de enquete in:

http://bit.ly/2j8qSkN .

Leuke prijzen
Het onderzoek loopt vanaf december tot en met februari 2018. Er zijn leuke prijzen te winnen door het invullen van het onderzoek. Dit jaar verloten we drie (zelf te kiezen) hippe regenjassen van ‘het regenpakhuis’ t.w.v. €150,-,  vijf maal een half jaar lang gratis gebruik van Hello Bike en nog veel meer. Houd de Hello Zuidas Facebookpagina in de gaten voor de prijzen en uitslag.

Zuidasdok
Binnenkort begint het grootste project in Zuidas, het Zuidasdok. Om de bereikbaarheid op peil te houden is een Aanpak Zuidas Bereikbaar in ontwikkeling. Dit mobiliteitsonderzoek en het eerder afgenomen onderzoek vormen belangrijke  input voor de bereikbaarheidsaanpak Zuidas. Het onderzoek is zowel een inspiratie voor mobiliteitsmaatregelen als een monitoringinstrument voor de bereikbaarheid.

Vanaf volgend jaar zullen we steeds meer gaan communiceren over mogelijkheden om Slimmer en Duurzamer te reizen én over hoe jij daar aan mee kunt doen. Je kunt in de enquête jouw contactgegevens achterlaten, dat maakt het mogelijk om je op termijn beter  en gerichter te informeren over de werkzaamheden.