2020/12/23 geplaatst in Mensen

Kerstverrassing voor ruim 250 senioren uit Buitenveldert

Dit jaar ziet de kerst er voor iedereen anders uit dan andere jaren. Voor  risicogroepen, zoals ouderen, betekent dit in veel gevallen een eenzame kerst. Daarom verrasten Zuidas Today, Welzijnszorg Dynamo en Green Business Club Zuidas gister ruim 250 senioren uit Buitenveldert met een cadeautje voor de feestdagen.  

Dit jaar was het organiseren van de jaarlijkse kerstlunch helaas niet mogelijk. In plaats van de kerstlunch hebben Zuidas Today, Welzijnszorg Dynamo en Green Business Club Zuidas een kerstactie opgezet om ruim 250 senioren een hart onder de riem te steken in deze gekke tijd met een cadeautje voor de feestdagen! Gister werden de cadeau’s op een duurzame en COVID-19 veilige manier bezorgd bij alle senioren en de reacties waren hartverwarmend! 

Wij willen graag alle vrijwilligers, kinderen, scholieren en participanten van GBC Zuidas bedanken die geholpen door onder andere kerststukjes te maken, kaarten te schrijven en cadeau’s te doneren! En in het bijzonder Hello Zuidas en Albert Heijn voor het doneren van cadeau’s en Juizz voor het beschikbaar stellen van elektrische bakfietsen en scootercars.