2021/10/28 geplaatst in Mensen

Inzamelingsactie Voedselbank Amsterdam start op 15 november!

Als participant van Green Business Club Zuidas ben je wellicht al bekend met onze jaarlijkse inzamelingsactie voor Voedselbank Amsterdam Zuid. Ook dit jaar gaat deze actie van start op 15 november en loopt tot en met 22 november! Nu er weer steeds iets meer mogelijk is, gaan we een combinatie van geld en producten inzamelen.

Of klik op één van onderstaande links:
10 euro
20 euro
40 euro

De Voedselbank Amsterdam kan uw hulp goed gebruiken! Het aantal klanten is door de Coronacrisis toegenomen en is de inzet van meer dan 60 vrijwilligers (alleen al in het uitgiftepunt in Zuid) nodig om klanten elke week te voorzien van de basisproducten. Tegelijkertijd stijgen de prijzen van deze producten. Daarom is onze inzet dit jaar nog meer nodig dan andere jaren. Binnenkort komen er QR-codes beschikbaar om geld te doneren, waar Voedselbank Amsterdam producten van inkoopt. Afhankelijk van het aantal mensen op kantoor, staan er kratten op kantoor om houdbaar voedsel te doneren. Deze worden aan het eind van de week opgehaald.

De Voedselbank Amsterdam zet alles op alles om hun groeiende klantenkring toch te blijven helpen. Help je hun daarbij? Laten we in Zuidas samen een flink bedrag inzamelen!

Meer weten of meedoen aan de inzamelingsactie? Neem contact op met Diederik Imfeld, projectmanager via diederik@greenbusinessclub.nl

Jaarlijks doen meerdere participanten mee aan deze inzamelingsactie, waaronder Van Doorne, Loyens&Loeff, WSP, CBRE, Meelunie, Hello Zuidas, Houthoff, RAI Amsterdam, WTC Amsterdam, Hompe&Taselaar en Vesteda