Gepost door Green Business Club - Amsterdam Sloterdijken
2022/08/03 geplaatst in Algemeen

GBC Amsterdam Sloterdijken zoekt programmamanager

Ben je een aanpakker en verbinder met kennis over duurzaamheid? Green Business Club Amsterdam Sloterdijken groeit en zoekt een programmanager (ZZP-er) op basis van circa 8 uur per week. 

Green Business Club (GBC) Amsterdam Sloterdijken is in 2021 opgericht om het gebied en de bedrijfsvoering van participanten te verduurzamen. In het eerste jaar is het fundament gelegd voor projecten en zijn nieuwe participanten aangesloten. Om de club verder op te bouwen zoekt het bestuur van GBC Amsterdam Sloterdijken een programmamanager.

Als programmamanager ben je de spin in het web van GBC Amsterdam Sloterdijken en verbind je alle onderdelen van het netwerk aan elkaar om projecten op te zetten en te vergroten. Hierbij leg je verantwoording af aan het bestuur van GBC Amsterdam Sloterdijken en werk je samen met (andere programmamanagers van) het landelijke GBC-netwerk.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de opdracht? Kijk hier voor een uitgebreide omschrijving en de contactgegevens van het bestuur. Solliciteren kan tot en met vrijdag 26 augustus 2022.