2018/12/11 geplaatst in Geen categorie

GBC Zuidas voorzitter Roland de Vlam uitgeroepen tot Mr. Zuidas

Duurzaamheid is de nieuwe luxe! Tussen de dure auto’s, boten en kunstwerken van masters of Luxury in Rai Amsterdam werd GBC Zuidas voorzitter Roland de Vlam op maandag 10 december uitgeroepen tot Mr. Zuidas. Schrijfster Roos Schlikker van o.a. Parool en Safaripark Zuidas overhandigde de prijs, benadrukte het belang van duurzaam ondernemen en het nut en de noodzaak van organisaties zoals GBC.

De eervolle titel Miss Zuidas ging naar onze Zuidas collega Ruth Jansen, voor als haar werk op het gebied van levendigheid en sociale cohesie in Zuidas. Ze nam meteen gebruik van de gelegenheid om de kerstlunch die zij samen met GBC Zuidas organiseert op 17 december onder de aandacht te brengen. Ruth, gefeliciteerd!

Master of Luxury is een event dat je niet meteen associeert met duurzaamheid, maar we hopen dat ook juist hier ons gedachtegoed voeten aan de grond krijgt. De keuze voor Roland de Vlam als Mr. Zuidas is in ieder geval een goed begin. Dus wie weet, volgend jaar elektrische auto’s, biologische hapjes en circulaire kunst!