2017/05/18 geplaatst in Mensen

Eerste Vraag-maar-raak-lunch bij de RAI

80.000 Amsterdammers zijn ernstig eenzaam (onderzoek GGD, 2017). Hier zit een grote groep ouderen bij die niet meer in staat is om zelf een sociale activiteit te ondernemen. Daarom  hebben GBC Zuidas, Stadsdeel Zuid en het welzijnswerk Dynamo de krachten gebundeld om een groep ouderen in Buitenveldert in contact te brengen met andere bewoners en werknemers in de buurt.

Vraag maar raak
In 2017 organiseren we drie lunches voor ouderen in de bedrijfsrestaurants van de GBC-participanten. Op 29 juni zal de eerste Vraag-maar-raak-lunch plaatsvinden bij de RAI. Tien ouderen worden deze editie gekoppeld aan medewerkers van de RAI voor een gezellige lunch. Na een welkomstwoord en een korte introductie door de RAI, gaan de ouderen en medewerkers met elkaar in gesprek.
GBC Zuidas participant TCA haalt de ouderen gratis op met elektrische taxi’s en brengen ze na afloop weer naar huis. In september en november zal de lunch plaatsvinden bij andere participanten van GBC Zuidas. Meer weten? Neem contact op met projectmanager Mensen diederik@greenbusinessclub.nl