2018/12/17 geplaatst in Geen categorie

Een en al gezelligheid bij kersteditie Vraag-maar-raak-lunch

“Mag ik een schone servet meenemen? Want daar staat de naam op, dan kan ik dat vanavond aan mijn zoon laten zien. Dan zeg ik: eerst was het wel koud, maar het werd ontzettend gezellig. Ik weet niet waar ze al die mensen vandaan halen, maar het is geweldig.”

Aldus een deelnemer van de kersteditie van de Vraag-maar-raak-lunch bij Ox & Bucks op 17 december, met heerlijk eten, kerstliedjes en gezelligheid als  hoofdingrediënten. Ouderen uit de buurt, klanten van de voedselbank Amsterdam Zuid en Zuidassers genoten samen van de geheel verzorgde lunch en van elkaars gezelschap. BZ-er (Bekende Zuidasser) Chazia Mourali kwam langs om een kerstliedje mee te zingen.

Vraag-maar-raak
De Vraag-maar-raak-lunch vindt doorgaans vijf maal per jaar plaats bij een van de participanten van GBC Zuidas, waarbij de deelnemers een ‘kijkje in de keuken’ van het bedrijf krijgen. Deze kersteditie organiseerden we in samenwerking met Zuidas Today, plus een aantal Zuidasbedrijven en maatschappelijke organisaties. Ook Zuidas Today organiseert regelmatig evenementen voor mensen uit de buurt, met name voor ouderen. De kerstgedachte bracht GBC Zuidas en Zuidas Today bij elkaar om deze mooie lunch te organiseren. De elektrische taxi’s van TCA haalden de mensen op en brachten ze na afloop weer naar huis.

Met dank aan: CBRE, TCA, Dynamo, stadsdeel Amsterdam Zuid, GreenbergNielsen en Lustrous Law.