2022/03/24 geplaatst in Algemeen, Groen, Levendigheid, Mensen

Draag bij aan de Zuidas Community Garden!

Vanaf 15 april 2022 is de Zuidas Community Garden weer geopend voor bezoekers. Er gaat veel gebeuren komend voorjaar en Zuidasmedewerkers, schoolkinderen en bewoners zijn van harte welkom in de tuin aan de Domenico Scarlattilaan.

Amsterdam International Community School en Green Business Club Zuidas hebben de winter gebruikt om plannen te maken voor dit nieuwe seizoen en nu de eerste tulpen en narcissen uit de grond komen, doen we een oproep aan duurzame bedrijven en organisaties om een bijdrage te leveren aan de tuin. Heb je een mooie houten bank, een wormenhotel of andere duurzame producten die je graag laat zien aan bezoekers van de Zuidas? Laat het weten!

Mobile office komt naar de Zuidas Community Garden!
De Zuidas Community Garden is een project op een tijdelijk beschikbare kavel tussen EMA en het Van der Valk Hotel. Twee jaar lang wordt deze kavel vergroend en komen allerlei doelgroepen samen. Schoolkinderen van groep 4 en 5 komen elke week onder professionele begeleiding tuinieren en dit jaar worden er workshops en bijeenkomsten georganiseerd. Daarnaast krijgt de Zuidas Community Garden de primeur van een mobile office waar Zuidasmedewerkers in een groene omgeving kunnen werken.

Heb jij een bijdrage?
Heb je vragen over de Zuidas Community Garden of wil je bijdragen en je naam verbinden aan het project? Neem contact op met Margje Polman Tuin via margje@greenbusinessclub.nl.