2017/11/30 geplaatst in Mobiliteit

Doe mee met het mobiliteitsonderzoek en win mooie prijzen!

We feliciteren Lisanne van der Eijk als eerste winnaar van het mobiliteitsonderzoek! Zij won een voucher van Hans Struijk Fietsen ter waarde van 150 euro!! Hiernaast vielen nog vier deelnemers in de prijzen. Wil je ook kans maken op leuke prijzen en meewerken aan een bereikbare zuidas? Doe mee met het Mobiliteitsonderzoek!

Waarom meedoen?
Het mobiliteitsonderzoek is erg waardevol, omdat het veel inzicht geeft in hoe we met z’n allen naar Zuidas reizen, hoe tevreden we daarover zijn  en – last but not least –  wanneer we alternatieven zouden kunnen kiezen. Dit willen we graag weten omdat we met die informatie de bereikbaarheid kunnen verbeteren. Dat is nodig en nuttig omdat er met name vanwege de komst van Zuidasdok veel op stapel staat in Zuidas.

Help je ons Zuidas bereikbaar te houden? Vul hier de enquete in:

http://bit.ly/2j8qSkN .

Leuke prijzen
Het onderzoek loopt tot en met maart 2018. Er zijn leuke prijzen te winnen door het invullen van het onderzoek. Iedere maand verloten we vouchers van fietsspecialist Hans Struijk onder de deelnemers. De eerste prijs is een voucher t.w.v. 150,- euro, de tweede prijs een voucher ter waarde van 50 euro en de derde prijs is vier keer een voucher van 25 euro. Vergeet niet om in de enquête jouw contactgegevens achter te laten of houd de Hello Zuidas facebook campagnes in de gaten voor de prijzen en uitslag.

Vanaf volgend jaar zullen we steeds meer gaan communiceren over mogelijkheden om Slimmer en Duurzamer te reizen én over hoe jij daar aan mee kunt doen. Je kunt in de enquête jouw contactgegevens achterlaten, dan kunnen we je op termijn beter  en gerichter te informeren over de werkzaamheden.

Alvast bedankt!