Laden Evenementen

Webinar: Zuidas op anderhalve meter afstand

Hoe ziet de toekomst van het openbaar vervoer er uit en wat betekent dit voor werkgevers? Hoe gaat Zuidas verder na de zomer? Luister en praat mee in de nieuwe webinars. In deze webinar wordt gesproken over de maatregelen van Gemeente Amsterdam in de openbare ruimte. 

Vanaf  september gaan veel bedrijven, de universiteit en de scholen weer opstarten binnen de kaders van het RIVM. Dat betekent dat we ook weer meer gaan reizen, naar werk, naar school en naar huis. Hoe gaat Zuidas er uit zien in de nieuwe werkelijkheid, de anderhalve meter samenleving? Wat zijn grote knelpunten in het gebied en wat wordt daar aan gedaan?

In deze webinar gaat Rutger van der Veen (Breikers) namens de van A tot Zuidas-partijen in gesprek met Gemeente Amsterdam Zuidas en hoort u waar de gemeente mee bezig is en wat u van hen kunt verwachten. Daarnaast brengen we mobiliteitsoplossingen onder de aandacht waar werkgevers en werknemers gebruik van kunnen maken om veilig en comfortabel te kunnen reizen.

Programma:

16.00 : Introductie en spelregels, Rutger van der veen, Breikers
16.05 :  De cijfers: wat kunnen we na september verwachten
16.15 :  De Amsterdamse menukaart en vertaling naar Zuidas, toelichting belangrijke knelpunten in Zuidas, Hans van Zijst
16.30:  Vraaggesprek: Toelichting mobiliteitsmaatregelen Van A tot Zuidas, Rutger van der Veen
Park & Bike RAI & Hello Bike, Pamela Peetom -RAI
E-bike try out Green Business Club, Duederik Imfeld, Green Business Club Zuidas
Fietsparkeerfonds, Maryse de Oliveira Martins – Zuidas
Mobiliteitsadvies Van A tot Zuidas, Jos Hollestelle
16.40:   Vragen


Webinar vanAtotZuidas: Woon-werkverkeer met het openbaar vervoer

Op woensdag 24 juni sprak Menno van der Valk (ORAM) namens vanAtotZuidas met NS, GVB en Connexxion over het perspectief van het openbaar vervoer in de aankomende periode. Benieuwd naar de uitgangspunten van de vervoersbedrijven? Kijk hieronder het webinar terug.

 


Het platform van A tot Zuidas is een samenwerkingsverband van
Green Business Club ZuidasORAM, de Taskforce Bereikbaarheid ZuidasHello Zuidas, gemeente Amsterdam Zuidas, Bycs en Breikers met als doelstelling om duurzame mobiliteit van en naar Zuidas te stimuleren.

Ontvang je dezelfde uitnodigingen meer dan eens?
Omdat van A tot Zuidas een samenwerkingsverband is van verschillende organisaties, kan het zijn dat je deze uitnodiging meer dan eens via de mail ontvangt. Om dit te voorkomen, kun je je hier inschrijven voor de van A tot Zuidas mailinglijst. Je krijgt deze uitnodigingen dan enkel nog via die inschrijving.

Meer Evenementen


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.