Laden Evenementen

Online werkbezoek Green Business Club Zuidas & Sloterdijken – aspirant raadsleden gemeente Amsterdam

De stichtingen Green Business Club (GBC) Zuidas en Green Business Club Sloterdijken spelen als platforms een steeds belangrijkere rol in de duurzame transitie die Amsterdam beoogt en daarom nodigen wij de aspirant raadsleden van Amsterdam uit voor een (digitale) ontmoeting.

Wat kunt u verwachten?
Het programma biedt inzicht in alles wat er speelt op het gebied van duurzaamheid in de gebieden Zuidas en Sloterdijk en hoe de verschillende stakeholders hierin meewerken.
GBC Zuidas werkt i.s.m. de gemeente inmiddels bijna 11 jaar aan diverse concrete projecten gericht op zero waste, energieneutraliteit, duurzame mobiliteit & logistiek en klimaatadaptie & biodiversiteit. Bij de kersverse GBC in Sloterdijken zijn de eerste projecten inmiddels ook gestart op soortgelijke thema’s.

Bijna 70 organisaties (bedrijven -o.a. RAI Amsterdam, APG, ABN Amro, Accenture, NS, WTC-, kennisinstellingen en de gemeente) zijn aangesloten bij GBC Zuidas en Sloterdijken. Het totale netwerk van 15 GBC’s door heel Nederland bestaat uit 330 organisaties. Bij GBC’s gaat het om lokaal met elkaar in de actiemodus komen: DOEN. Met concrete resultaten als gevolg.

Wij geloven dat samenwerking de weg is naar versnelling van de transitie en samenwerking begint bij ontmoeting. Daarom hopen we u op 15 februari te verwelkomen bij de sessie!

Aanwezig zijn?
Wilt u bij dit online werkbezoek aanwezig zijn? Aanmelden kan via info@greenbusinessclub.nl

Meer Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.