Laden Evenementen

Kick-off bezorgservice Zuidas

Green Business Club Zuidas zet in 2024 in samenwerking met Gemeente Amsterdam – Stadsdeel Zuid en de ondernemersverenigingen van het Gelderlandplein en de Beethovenstraat een bezorgservice met bakfietsen op. Lokale ondernemers mogen hier gebruik van maken om hun producten te bezorgen of hun voorraden aan te vullen. Ook de buurt mag gebruik maken van de kleinere bakfietsen. Een bezorgdienst wordt ingezet om vanaf de Beethovenstraat en het Gelderlandplein te bezorgen op de Zuidas. In deze pilot wordt samengewerkt met Cargoroo, die een vergelijkbare pilot heeft uitgevoerd in de Haarlemmerstraat.

De participanten van GBC Zuidas krijgen toegang tot de lokale catalogus waar de lokale ondernemers zich kunnen presenteren. Via de lokale catalogus komen de bedrijven in contact met de lokale ondernemers en kunnen hier producten bestellen. De Zuidasbedrijven kunnen aan de hand van deze lokale catalogus bijdragen aan emissievrije en gebundelde stadslogistiek en hun lokale en sociale impact vergroten.

De kick-off vindt plaats in mei 2024, details volgen. Meer weten? Neem contact op met Diederik Imfeld, projectmanager GBC Zuidas.

Meer Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.