Laden Evenementen

Kennissessie normerende regeling personenmobiliteit

In 2023 wordt de rittenadministratie voor zakelijk en woon-werkverkeer een feit. De ‘Normerende regeling werkgebonden personenmobiliteit’ werd eerder nog uitgesteld vanwege de lange kabinetsformatie, maar lijkt er vanaf 2023 toch te komen.

Aanmelden is noodzakelijk en kan hier.

Tijdens deze online kennissessie leggen wij u uit hoe deze regeling gaat werken. Werkgevers met meer dan 100 medewerkers moeten de CO2-uitstoot van zakelijke en woon-werkreizen in kaart gaan brengen. Tot 2026 is registratie voldoende, daarna moet CO2-reductie worden bereikt. Dit sluit aan bij duurzaamheidsambities die veel organisaties nu al hebben.

Hoe kan ik mij hierop voorbereiden?

Een goede voorbereiding hierop is natuurlijk het halve werk. Vanuit Van A tot Zuidas helpen wij u graag bij deze uitdaging. In een half uur neemt Marco Martens (Senior Adviseur bij het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat) u mee in de laatste ontwikkelingen. Hierop volgend zal Van A tot Zuidas vervolgsessies organiseren in kleiner verband, waar werkgevers tools worden aangeboden en kennis wordt gedeeld.

Neem voor meer informatie over deze sessie contact op met Rinske Berg, projectmanager Mobiliteit&Bereikbaarheid van Hello Zuidas.

Het platform van A tot Zuidas is een samenwerkingsverband van Green Business Club Zuidas, ORAM, Taskforce Bereikbaarheid Zuidas, gemeente Amsterdam Zuidas, Bycs, Breikers & Hello Zuidas met als doelstelling om duurzame mobiliteit van en naar Zuidas te stimuleren.

Meer Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.