Laden Evenementen

Inzamelingsactie Voedselbank

Zuidas voor de Voedselbank, juist nu!

Als participant van Green Business Club Zuidas ben je wellicht al bekend met onze jaarlijkse inzamelingsactie voor Voedselbank Amsterdam Zuid, die meestal in oktober van start gaat. Dit jaar kunnen we helaas geen houdbaar voedsel inzamelen, omdat de kantoren nagenoeg leeg zijn. Wat we wel kunnen doen is geld inzamelen. De Voedselbank Amsterdam heeft het juist nu hard nodig!

Door de Coronacrisis zijn veel mensen in financiële problemen gekomen. De vraag naar hulp van de Voedselbank is de afgelopen maanden met maar liefst 30% gestegen! Ook voor de Voedselbank is het nu lastig om producten in te zamelen. Daarom proberen zij zo veel mogelijk fondsen te werven om zelf voedselpakketten samen te stellen. Zij zetten alles op alles om hun groeiende klantenkring toch te blijven helpen. Help je hun daarbij? Laten we in Zuidas samen een flink bedrag inzamelen!

Met behulp van een diëtist heeft de Voedselbank drie pakketten samengesteld met daarin houdbare, gezonde producten. Eén voor een klein huishouden (één à twee personen), één voor een middelgroot huishouden (drie tot en met vijf personen) en één voor een groot huishouden (zes of meer personen).

Met onderstaande QR codes kun je zelf het pakket kiezen dat je wilt doneren. Scan, betaal, klaar! Zo makkelijk is het om een gezin in nood te helpen. 

          

Meer weten? Neem contact op met Diederik Imfeld, projectmanager Mensen via diederik@greenbusinessclub.nl.

Meer Evenementen


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.