Laden Evenementen

Gebiedsbrede aanpak mobiliteit ivm corona

Participanten van Green Business Club Zuidas werken aan de veilige terugkeer van werknemers/studenten naar het gebied. Op dit moment blijkt dat 50% van het autoverkeer op de Ring in Zuidas (ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar) weer terug is.

Het is daarom van belang dat afspraken worden gemaakt over de terugkeer van werknemers. Green Business Club Zuidas werkt met participanten, Gemeente Amsterdam, vervoerders en andere partijen binnen Van A tot Zuidas aan een gebiedsbrede aanpak. Het vermijden en spreiden van beweging staat hier in centraal, waarbij rekening wordt gehouden met de knelpunten, zoals de OV-haltes en de piekuren van bijvoorbeeld studenten in het gebied.

Dit gesprek wordt in samenwerking met de Nederlandse Spoorwegen georganiseerd om de behoeftes van werkgevers bij elkaar te brengen en een gebiedsbrede aanpak te starten. Bent u als werkgever in Zuidas bezig met dezelfde problematiek? U bent van harte welkom! Mail naar Diederik Imfeld, projectmanager Mobiliteit via diederik@greenbusinessclub.nl.

Meer Evenementen


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.