Laden Evenementen

GBC Impact Café

De Programmaraad krijgt in 2022 een nieuw jasje: het GBC Impact Café! Naast alle ontmoeting en gezelligheid die je verwacht bij een café, staan deze middagen in het teken van kennisdeling over het vergroten van impact en het verkleinen van de voetafdruk van participanten: het CSR-beleid en de CSR-managers staan centraal.

Het GBC Impact Café staat in het teken van het verhaal van een of meerdere participanten die inspireren met hun verhaal over hun duurzame/CSR ambities, welke (meet)methode ze gebruiken en hoe ze dit organiseren intern. Focus hierbij zijn de best practices en obstakels die medewerkers tegenkomen. We merken dat hier in onze verschillende sessies veel behoefte aan is (zowel delen, als ophalen) en daar biedt het GBC Impact Café het podium voor.

Na inspiratie is er ruimte voor interactie en gaan we vervolgens over naar de borrel, zodat mensen elkaar hier actief kunnen opzoeken en napraten.

Locatie
Het GBC Impact Café vindt plaats op een (nader te bepalen) aansprekende locatie. Deze wordt t.z.t. bekend gemaakt op de website.

Doelgroep
– De oorspronkelijke genodigdenlijst van de Programmaraad.
– Daarnaast alle CSR-contacten vanuit de participantengroep, voor zover deze nog niet op de ‘programmaraad- genodigdenlijst staan.

Meer informatie
Wil je meer weten over het GBC Impact Café? Neem dan contact op met Eline Kik, programmadirecteur GBC Zuidas via eline@greenbusinessclub.nl

Meer Evenementen


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.