Laden Evenementen

E-bike Tryout 2022

Geniet van de ochtendzon en de wind in je haren, zet de auto opzij en stap op de e-bike!

Woon je op minimaal 10 km afstand van je werk? Ook dit jaar start Green Business Club Zuidas met E-bike Try-outs in verschillende rondes. Vanaf 28 maart tot en met 30 november 2022 kunnen werknemers van Zuidasbedrijven gratis en vrijblijvend twee weken een e-bike of een speed pedelec uitproberen. De gewone e-bike gaat tot ongeveer 25 km/u, met de Stromer (speed pedelec) worden snelheden tot wel 45 km/u gehaald! Voorwaarde is dat deze de auto of het OV vervangt.

Eerdere try-outs waren al een succes. Zo wilde bijvoorbeeld in 2021 de helft van de deelnemers na de try-out een e-bike aanschaffen voor woon-werkverkeer en steeg de interesse voor leaseregelingen in 2021 naar 80% van de deelnemers.

Bekijk hier ook het filmpje over de E-bike try-out! 

Interesse? We starten op 29 augustus weer met een nieuwe groep, meld je aan via dit formulier.

 

 

Green Business Club Zuidas organiseert dit mobiliteitsproject als onderdeel van ‘Van A Tot Zuidas‘, het platform dat duurzame mobiliteit bevordert in Amsterdam Zuidas en dat wordt gevormd door Green Business Club Zuidas, ORAM, Taskforce Bereikbaarheid Zuidas, Hello Zuidas, Gemeente Amsterdam Zuidas, Bycs en Breikers.

Meer Evenementen


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.