Laden Evenementen

CEO’s ondertekenen ambitieverklaring – kick off 10-jarig jubileum

GBC Zuidas bestaat dit jaar op 29 maart tien jaar. Niet alleen is er lokaal al veel impact gemaakt, GBC Zuidas deelde ook de opgedane kennis én diende als blauwdruk voor de inmiddels twaalf andere Green Business Clubs, verspreid over het hele land. En dat gaan we vieren, verspreid over het jaar met verschillende activiteiten. Op 29 maart trappen we af en tekenen de CEO’s van de participanten onder toeziend oog van Wethouder Everhardt een nieuwe ambitieverklaring.

Een bijzondere mijlpaal: Green Business Club (GBC) Zuidas bestaat dit jaar 10 jaar. Daarnaast is afgelopen tijd hard gewerkt aan de nieuwe ambitieverklaring GBC Zuidas 2021-2025, met hierin concrete doelen op de thema’s Energie, Mobiliteit & Logistiek, Water & Groen en Afval & Circulariteit. Om ons lustrumjaar te lanceren en tevens de ambitieverklaring te bekrachtigen, ondertekenen op 29 maart de CEO’s van de participanten in aanwezigheid van wethouder Victor Everhardt de nieuwe ambitieverklaring.

Victor Everhardt, wethouder van financiën en economische zaken van de gemeente Amsterdam, heeft het gebied Zuidas in zijn portefeuille en schijnt graag zijn licht op het netwerk en onze activiteiten.

Vervolgens presenteren we kort en bondig de ambitieverklaring, waarna we naar ondertekening toewerken. Ten slotte lanceren we het lustrumjaar en presenteren we de activiteiten die ons te wachten staan het komende jaar.

Meer weten over de oprichting, de ambities en de projecten van GBC Zuidas? Klik dan hier.

Meer Evenementen


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.