Laden Evenementen

GBC Zuidas CEO-ontbijt 2022

Op dinsdag 28 juni vindt het Green Business Club (GBC) Zuidas CEO-ontbijt 2022. Tijdens deze jaarlijkse bijeenkomst met de GBC-participanten bespreken wij lopende programma’s, worden ervaringen uitgewisseld en wordt er stil gestaan bij de gezamenlijke ambities voor de verdere verduurzaming van de Zuidas.

Speciale gast is Thea de Vries, per 1 juli stedelijk directeur Ruimte & Economie van de gemeente Amsterdam. Zij gaat graag met u in gesprek over de duurzame uitdagingen, ambities en plannen voor de Zuidas.

Het CEO-ontbijt wordt dit jaar gehost​ door Houthoff. Verduurzaming staat ook bij Houthoff hoog op de agenda, zowel juridisch in advies naar cliënten als binnen de eigen bedrijfsvoering. Jaarlijks laat Houthoff de CO2 voetafdruk berekenen. Op basis van dit rapport stelt Houthoff reductiedoelstellingen vast en neemt diverse maatregelen om de uitstoot de komende jaren te verminderen.

Meer informatie
Wilt u meer weten over het CEO-ontbijt? Neem contact op met Eline Kik, programmadirecteur GBC Zuidas via eline@greenbusinessclub.nl

Meer Evenementen


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.