Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Probeeraanbod mobiliteit voor werknemers

Amsterdam Zuidas

Pak het momentum voor mobiliteitsverandering met het nieuwe probeeraanbod personenmobiliteit: dat maat gemaakt wordt voor werknemers en specifieke situaties. Vanuit het mobiliteitsplatform Van A tot Zuidas kunnen we dit samen met de Gemeente Amsterdam Zuidas realiseren voor specifieke groepen werknemers, zodat je als bedrijf een gericht probeeraanbod kan worden gemaakt. Er zijn namelijk ‘natuurlijke’ momenten voor je... Read more »

Zuidas E-bike Tryout

Amsterdam Zuidas

Ben je als werkgever bezig met het verduurzamen van je mobiliteitsbeleid en wil je werknemers de kans bieden een e-bike of speed-pedelec uit te proberen? Green Business Club Zuidas biedt dit graag aan. Werknemers ervaren door het testen van een e-bike of speed-pedelec veel voordelen aan het afleggen van de woon-werkreis op de fiets. Het... Read more »

Find your jam!

Amsterdam Zuidas

Vanuit Van A tot Zuidas is de campagne Find your Jam opgezet. In De maand zonder spits worden werknemers verleid in de ochtend wat vroeger te komen of in de middag wat langer te blijven. Help je mee? Is het voor jouw organisatie mogelijk om een activiteit te organiseren of een specifieke korting aan te... Read more »

Groene Dakdiner

Allen & Overy Apollolaan 15

Op 13 juni vindt de derde editie van het Groene Dakdiner plaats! Een diner op grote hoogte voor eigenaren, beleggers, ontwikkelaars en beheerders van gebouwen in Amsterdam Zuidas. Tijdens deze avond maken zij kennis met de vele voordelen van een groen, blauw en/of geel dak en zullen zij deze zelf beleven. Het volledige programma volgt... Read more »

Vraag-maar-raak-Lunch bij Vebego

WTC Amsterdam Strawinskylaan 1, 1077 XW, Amsterdam

In samenwerking met Stadsdeel Zuid en Welzijnswerk Dynamo organiseert Green Business Club Zuidas de Vraag-maar-raak-Lunch. Senioren uit Buitenveldert worden uitgenodigd om te lunchen met Zuidassers en ze de hemd van het lijf te vragen. Deze editie zijn we welkom bij GBC Zuidasparticipant Vebego in hun nieuwe kantoor in Tower Ten (WTC Amsterdam). Senioren uit Buitenveldert... Read more »

Landelijke GBC Safari 2023

Bunnik

Ook dit jaar brengen we het gehele GBC-netwerk bij elkaar en gaan we weer op Safari! Oftewel, inspiratie opdoen en elkaar ontmoeten tijdens de zevende editie van dit evenement waarbij we een kijkje nemen bij een van de 17 lokale Green Business Clubs (GBC). Participanten en samenwerkingspartijen zijn dit jaar welkom bij GBC Bunnik. Wanneer:... Read more »

Young GBC Zuidas netwerkborrel

n.t.b.

Altijd al willen meedenken over de verduurzaming van Zuidas? Kom dan op 29 juni van 15:00 - 17:00 uur naar de volgende Young GBC Zuidas netwerkborrel: wordt geïnspireerd en maak kennis met andere young professionals! Achtergrond GBC Zuidas spant zich met 70 organisaties gevestigd in Zuidas al 11 jaar in voor een duurzame Zuidas: groener,... Read more »

Zomerfeest Zuidas Community Garden

Zuidas Communitygarden Domenico Scarlattilaan, Amsterdam

De kinderen en leerkrachten van Amsterdam International Community School komen voor de laatste keer langs bij de Zuidas Community Garden. Op 11 juli nemen zij afscheid van deze plek, omdat hun locatie verplaatst. Oudere bewoners van Buitenveldert worden uitgenodigd voor deze zomerfeest en ook participanten van Green Business Club Zuidas zijn welkom! Sinds de officiële... Read more »

Uitreiking Duurzaamheidsprijs Zuidas

AFC Sportpark 'Goed genoeg' Maurice Ravellaan 4

Dit jaar reiken Green Business Club Zuidas, Hello Zuidas en Amsterdam Zuidas de Duurzaamheidsprijs Zuidas uit in verschillende categorieën! Innovatieve, impactvolle en inspirerende projecten op de Zuidas komen allemaal voorbij in deze editie van de Duurzaamheidsprijs Zuidas. Of het nu gaat om een klein buurtinitiatief, een afgerond bouwproject, een innovatieve oplossing, een waardevol verduurzamingsplan of... Read more »