Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

GBC Zuidas Impact Café – House of Hospitality

Cielo Skybar Amsterdam - INNSiDE by MELIA

Op 2 februari, 15.30 uur – 17.00 uur, vindt het GBC Zuidas Impact Café plaats in de rooftopbar van INNSiDE by Meliá, de plek om elkaar te ontmoeten en waar op een informele manier kennis wordt gedeeld over CSR/MVO-ambities. Deze editie staat House of Hospitality centraal. ISS/Accenture en het ROC van Amsterdam vertellen over deze unieke samenwerking, waar... Read more »

Kennissessie Oprichting Duurzaamheidsteam

Vrije Universiteit De Boelelaan 1105, Amsterdam

Studenten Milieukunde van HAS Hogeschool hebben in de afgelopen periode een handleiding gemaakt voor het opzetten van een duurzaamheidsteam. Deze handleiding is het resultaat van de begeleiding van Baker McKenzie bij de oprichting van een duurzaamheidsteam door de studenten. Op 6 februari presenteert de onderzoeksgroep de resultaten aan betrokken Zuidasbedrijven, zoals Deloitte, Houthoff, Accenture en... Read more »

Symposium: Van Ambitie tot Aanpak – Klimaatadaptatie

CIRCL Amsterdam

Met grillige piekbuien, droogte en hittestress zijn de gevolgen van klimaatverandering steeds zichtbaarder. Lokale Green Business Clubs (GBC’s) richten hun programma in met projecten die klimaatverandering moeten tegengaan (minder CO2 uitstoot), maar ook klimaatadaptatie staat bij veel lokale GBC’s en soortgelijke samenwerkingsverbanden steeds hoger op de agenda. De uitdaging hierbij: welke maatregelen kunnen genomen worden en... Read more »

Lunchbreak Liefde met Eline Kik en Dirk Sijmons

De Thomas Prinses Irenestraat 36, Amsterdam

Lunchbreak Liefde: dominee Evert Jan de Wijer voert in drie lunchbreaks, gesprekken over de thema's geloof, hoop en liefde. Wat betekenen deze begrippen vandaag de dag? Wat zijn onze diepste drijfveren en wat doet ons eigen hart sneller slaan? Onze programmadirecteur, Eline Kik gaat langs om in gesprek te gaan over liefde voor duurzaamheid! In... Read more »