Word participant van GBC Zaanstad en werk samen aan het verduurzamen en verlevendigen van Zaanstad.

Help mee Zaanstad te verduurzamen en sluit aan bij netwerk! Neem contact op met programmamanager Mark Damman voor een vrijblijvend gesprek.

Concrete Initiatieven

U vindt partners om gezamenlijk concrete initiatieven en activiteiten op het gebied van duurzaamheid in gang te zetten en te houden.

Netwerk

U krijgt direct toegang tot een uitgebreid netwerk van koplopers in duurzaam ondernemen.

Actieve Deelname

U kunt actief deelnemen in projectgroepen en kennisessies gericht op concreet resultaat.

Inspiratie

U kunt anderen inspireren met uw ideeën en activiteiten op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Platform

U draagt via een gezamenlijk platform actief bij aan de profilering van zowel uw eigen organisatie als uw vestigingsplaats als internationaal koploper in duurzaamheid.

Facilitatie

U kunt rekenen op een faciliterende rol vanuit Green Business Club Zaanstad voor het oppakken van duurzame initiatieven. U heeft invloed op het programma van de Green Business Club Zaanstad.

Participantenbijdrage

Voor de continuïteit van Green Business Club Zaandelta is de financiële bijdrage essentieel. Afhankelijk van de eigenschappen van het bedrijf/organisatie betaalt een participant een bedrag tussen de EUR 0,- en EUR 5000,- per jaar. Deelname aan een GBC is vrijwillig, maar niet vrijblijvend. Van participanten wordt verwacht dat ze een financiële bijdrage leveren, maar ook dat ze een actieve bijdrage leveren: Menskracht in het besturen van de stichting, kennis, kunde en netwerk en concreet samenwerken aan projecten.

Wilt u meer informatie over participeren in GBC Zaanstad? Neem contact met ons op.

Contact