EP-U Adviseurs

Per 1 januari 2023 dienen kantoorgebouwen met een vloeroppervlakte van meer dan 100 m2 minimaal te voldoen aan energielabel C. Een label moet worden opgesteld door een erkend EPA-U adviseur. Hieronder vind u een aantal erkende EPA-U adviseurs.

DIT bouwadvies helpt u bij het verduurzamen van uw pand tot energielabel C of beter. Wij zijn gecertificeerd bij SKGIKOB. Uw adviseur is Erwin Hooijschuur, gediplomeerde EP-U adviseur voor de detailmethode. Wij maken energielabels en verduurzamingsadviezen vanaf de basis tot nieuwbouwniveau. U kunt rekenen op een praktisch advies, gestoeld op gecombineerde kennis van bouwkunde en installaties en jarenlange ervaring, rekening houdend met onder andere uitvoerbaarheid, natuurlijke vervangingsmomenten en rentabiliteit.
www.ditbouwadvies.nl
erwin@ditbouwadvies.nl

 

Oog hebben voor de energiehuishouding in uw huis of bedrijf, oog hebben voor het energieverbruik, maar ook kijk hebben voor het daaraan vast gekoppelde energielabel. Elk gebouw, vraagt om een eigen aanpak als het gaat om verduurzamen. Bij verhuur en verkoop van vastgoed is een energielabel verplicht, ongeacht de staat waarin het verkeert. Wellicht kan een goed energielabel invloed hebben op de vraag- en/of huurprijs; het is aan u.
Met het oog op de toekomst is het verstandig om alvast energie besparende maatregelen te onderzoeken en vooraf de staat van uw vastgoed te inspecteren. Achteraf kan het u veel geld besparen en nu investeren betekent ook nu besparen. Per 1 januari 2023 moet elk kantoor groter dan 100m² minimaal energielabel C hebben. Voldoet het pand niet aan de eisen, dan mag u het niet meer als kantoor gebruiken. Vanaf 1 januari 2030 geldt zelfs energielabel A. Eye4label kan u hierbij helpen met antwoorden op uw vragen.
www.eye4label.nl
info@eye4label.nl

 

Al sinds 2011 begeleidt en adviseert Klimaatroute, vaak in opdracht van een provincie of gemeente, ondernemers bij de realisatie van duurzame bedrijfspanden. Inmiddels zijn er al bijna 30.000 organisaties bezocht en geholpen! U kunt dan ook rekenen op de expertise van onze ervaren en gecertificeerde adviseurs voor de opname van uw energielabel. Van begin tot eind blijven zij de contactpersoon voor uw organisatie, ook wanneer u geïnteresseerd bent in de financiële gevolgen van het uitvoeren van bepaalde maatregelen. Denkt u hierbij aan terugverdientijden en/of subsidies op maatregelen, bijvoorbeeld wanneer u uw energielabel wenst te verbeteren. Tijdens een persoonlijk intakegesprek met één van onze collega’s, zullen uw wensen uitvoerig worden besproken en op basis daarvan ontvangt u een op maat gemaakte offerte.