2022/09/27 geplaatst in Mobiliteit

De Fiets Fun E-Bike Probeeractie is van start!

Maandag 26 september was het zo ver. Maar liefst 6 organisaties in Zaanstad melden zich stipt om 9:00 uur bij het Zaantheater om voor de proefperiode van 3 maanden hun e-bikes en speedpedelecs in ontvangst te nemen. Het herfstachtige weer hielden de enthousiaste medewerkers van Norit BV, ING, Omgevingsdienst NZKG, het Zaantheater, Gemeente Zaanstad en Verkom BV niet tegen. Na een paar mooie openingswoorden van wethouder Gerard Slegers en de voorzitter van GBCZS Ruben Uitendaal kwamen de fietsen vanuit Amsterdam met de Zaanferry aan wal.

Wat houdt de actie precies in?

Wij bieden werkgevers de gelegenheid om hun medewerkers vaker met de fiets naar het werk te laten komen. De probeeractie duurt 3 maanden per deelname, waarbij de e-bike 2 weken per medewerker wordt uitgeprobeerd. De actie is kosteloos en deelnemende organisaties worden volledig ondersteund bij hun interne communicatie en krijgen de e-bikes op maat aangeleverd. Voor interesse in deelnemen en/of meer info over de actie mail naar zaanstad@greenbusinessclub.nl.