2022/07/29 geplaatst in Mobiliteit

Meld je aan voor de Fiets Fun E-bike Probeeractie!

Gezonde en vitale medewerkers, dat wil toch iedereen? Met de Fiets Fun E-Bike Probeeractie inspireren én activeren wij met onze partner Breikers medewerkers om vaker de fiets naar het werk te pakken.

Als werkgever hoef je niets te doen! Green Business Club (GBC) Zaanstad en Breikers bieden volledige ondersteuning met deze actie. Maak gebruik van een online reserveringssysteem en de effectmeting gaat via een gebruikersenquête. Daarnaast ontvang je promotiemateriaal voor de interne communicatie. Alle zorg wordt uit handen genomen en meedoen is eenvoudig, gratis en vrijblijvend.

Kick-off
Vanaf 5 september worden de eerste fietsen met een kick-off op 3 punten uitgeleverd. Samen met jou maken we een inschatting van het fietspotentieel onder jouw werknemers. Geef aan welk en hoeveel promotiemateriaal je wilt ontvangen, neem de fietsen en het promotiemateriaal in ontvangst en je bent ready to go!

Inspiratiesessie Fiets
Tips en tricks nodig om binnen jouw organisatie aan de slag te gaan met fietsstimulering? In oktober kunnen participanten van GBC Zaanstad deelnemen aan de inspiratiessie ‘Fiets’ van Breikers waarin deskundigen jou meenemen in de diverse aspecten van fietsstimulering.