2022/01/08 geplaatst in Algemeen

Artikel IntoBusiness Magazine over GBC Zaanstad

Green Business Club (GBC) Zaanstad is een club van ondernemende en praktische doeners. “Niet lullen maar poetsen” is met trots ons motto. Het is wél belangrijk ons verhaal te (blijven) vertellen als we zo veel mogelijk Zaanse bedrijven willen meenemen in de verduurzaming van de regio en eigen bedrijfsvoering. Samen maken we de grootste impact. IntoBusiness Magazine schreef over GBC Zaanstad en onze actieve projectgroepen.

In dit artikel vertelt Ruben Uitendaal (voorzitter GBC Zaanstad) over GBC Zaanstad, geeft Anne Twilt (programmamanager GBC Zaanstad) een update over de kosteloze energiescan, vertelt Dick Dekker (directeur ProMobility) over de projectgroep Mobiliteit, gaat Ruud Meijns (vestigingsleider M&O Techniek) in op de energietransitie en tot slot vertelt Wout van Laar (eigenaar GZofficeXperience) over cirulariteit in Zaanstad.

Het hele artikel lezen? Dat kan! Kijk op IntoBusiness Magazine.

Meer informatie over GBC Zaanstad of aansluiten? Neem contact op met Anne Twilt, programmamanager GBC Zaanstad via anne@greenbusinessclub.nl