2021/10/28 geplaatst in Energie

CO2 Café LED verlichting: extra subsidiekansen en deskundig advies!

Op 8 november van 16:30 – 17:30 uur staat de nieuwe CO2 Café over LED-verlichting gepland en u bent van harte welkom! LED-verlichting is de meest eenvoudige manier om te verduurzamen. Het levert snel rendement op en in veel gevallen verbetert het sterk uw energielabel en CO2-uitstoot. Hoe maakt u de juiste keuze en wat zijn op dit moment de beste en juiste producten voor uw situatie? Hoe zorgt u voor een goed advies? Kom naar ons CO2-Café en krijg antwoord op uw vragen!

Aanschaf duurzame (LED-)verlichting
Tijdens deze bijeenkomst gaan we in op de vraag waar u op moet letten bij de aanschaf van duurzame (LED-)verlichting. Wist u dat er sinds kort extra (collectieve) subsidiekansen zijn die u via Green Business Club Zaanstad kunt aanvragen? Door nieuwe subsidiekansen kunt u tot 10% van de subsidiabele (investering)kosten terugkrijgen. Hoe dit werkt, leggen we u graag uit op 8 november!

Do’s & Dont’s
Deskundige partners van Green Business Club Zaanstad lichten u voor over de do’s & dont’s als het gaat om de aanschaf van duurzame verlichting. Daarnaast is er ook ruimte voor uw vragen en ontmoet u andere ondernemers uit Zaanstad.

Aanmelden of meer informatie
Ook aanwezig zijn bij deze bijeenkomst? Dat kan! Meld u aan via het aanmeldformulier.
Wenst u meer informatie te ontvangen? Neem contact op met Anne Twilt, programmamanager GBC Zaanstad via anne@greenbusinessclub.nl