2021/06/24 geplaatst in Energie

Meld je aan voor de webinar Zon op Zaan!

Op dinsdag 29 juni van 11:00 tot 12:00 uur staat er een informatieve sessie over nieuwe mogelijkheden en vele voordelen van zonnepanelen vanuit het succesvolle project Zon op Zaan gepland. Eerder dit jaar hebben meer dan 30 ondernemers zich aangemeld en zijn het traject gestart om zonnepanelen te (gaan) plaatsen.

Nu de zon weer meer gaat schijnen – en er nieuwe subsidie kansen zijn – organiseert Green Business Club Zaanstad nogmaals een kosteloze webinar Zon op Zaan met aanvullende relevante informatie.

Geïnteresseerde Zaanse ondernemers worden vrijblijvend geïnformeerd, we laten deskundigen en ondernemers aan het woord en er is volop ruimte gereserveerd om vragen te stellen. Dus meld je snel aan voor de webinar!

𝗪𝗮𝗻𝗻𝗲𝗲𝗿
Dinsdag 29 juni van 11:00 tot 12:00 uur

𝗔𝗮𝗻𝗺𝗲𝗹𝗱𝗲𝗻
Meld je aan via de link hieronder of stuur een mailtje naar zaanstad@greenbusinessclub.nl.