2021/02/16 geplaatst in Energie

Aantrekkelijk zonnepanelenplan voor bedrijfspanden met Zon op Zaan

Gemeente Zaanstad en Green Business Club Zaanstad slaan met ‘Zon op Zaan’ de handen ineen om lokale ondernemers te ondersteunen bij hun overstap van fossiele brandstof naar zonne-energie. Heeft uw bedrijfspand een geschikt dakoppervlakte en wilt u met uw bedrijf klaar zijn voor de toekomstige milieuwetgeving? In maart zijn er twee online informatiebijeenkomsten die zowel waardevol zijn voor het milieu als voor uw knip.

Vanuit Zon op Zaan krijgen geïnteresseerde ondernemers met een bedrijfspand in Zaanstad kosteloos en vrijblijvend een op maat gemaakt zonnepanelenplan. Dit plan wordt opgesteld door een lokale aanbieder van zonnepanelen. Daarnaast krijgt u ondersteuning bij de subsidieaanvraag bij de Rijksoverheid en wordt u begeleid bij het proces van advies, technische haalbaarheid tot eventuele aankoop. Op deze manier willen Green Business Club Zaanstad en Gemeente Zaanstad zo veel mogelijk Zaanse bedrijfspanden voorzien van zonnepanelen en de energietransitie versnellen.

De vele voordelen van zonnepanelen op uw bedrijfsdak
Het grootste voordeel is dat zonne-energie het milieu minder belast, maar er is meer! Zonnepanelen verlagen uw energierekening aanzienlijk en verbeteren het energielabel van uw pand. Dankzij de Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+) van de Rijksoverheid is overstappen op zonne-energie nu extra winstgevend. Wilt u wel zonne-energie, maar liever geen panelen aanschaffen? U kunt ze ook leasen. Zo draagt u wél bij aan de energietransitie echter zonder investering.

Digitale informatiebijeenkomsten
Laat u informeren wat uw voordelen van zonnepanelen zijn en hoe u als ondernemer kunt bijdragen aan de energietransitie! Meld u nu hieronder aan en kies voor de informatiesessie op dinsdag 2 maart of donderdag 4 maart van 10.00 tot 11.00 uur.

Meer weten? Lees hier meer informatie of neem contact op met Anne Twilt via anne@greenbusinessclub.nl