2020/05/28 geplaatst in Afval, Circulair

Reststromen gezocht voor Circular Furniture Challenge

Na het succes van vorig jaar organiseren we in 2020 de tweede editie van de Circular Furniture Challenge.  Tijdens de challenge daagt GBC Zaanstad studenten uit om met reststromen van o.a. vloerbedekking fabrikant Forbo en kantoorinrichter GZ een vernieuwend, circulair en functioneel object te ontwerpen. Aan het eind van de Circular Furniture Challenge presenteren de studenten hun object aan de vakjury.

We zijn op zoek naar zowel meer Zaanse onderwijsinstellingen die willen meedoen alsmede naar Zaanse bedrijven die reststromen ter beschikking willen stellen aan de challenge. Werk jij bij een onderwijsinstelling in de Zaanstreek? Of heb jij afval- of reststromen, en ben je benieuwd wat enthousiaste en creatieve studenten daarvan kunnen maken? Neem dan contact op met anne@greenbusinessclub.nl.

De Circular Furniture Challenge is onderdeel van de werkgroep Circulair. De werkgroep Circulair heeft als ambitie gesteld om ketens te sluiten met focus op de lokale samenwerking tussen industrie, MKB-ers, overheid en onderwijs, onder het motto: afval bestaat niet.