2020/02/21 geplaatst in Algemeen

Meld je nu aan voor de Duurzaan Award!

Op 16 juni 2020 wordt voor de vijfde keer de Duurzaan Award uitgereikt. Dit jaar voor het eerst op het ZaanLinQ event op 16 juni in het Zaantheater. De inschrijving is vandaag gestart!

Voor wie?
Ben of ken jij een Zaanse onderneming die op een duurzame manier het verschil maakt? Aarzel dan niet en meld je aan! Het gaat om een Zaanse onderneming die niet alleen praat over duurzaamheid, maar ook daadwerkelijk iets doet. En op die manier een voorbeeld is voor andere ondernemers om duurzamer te werken.

Aanmelden
In de eerste aanmelding volstaat een zelf aangeleverde omschrijving van maximaal 500 woorden. Deze kan je mailen naar zaanstad@greenbusinessclub.nl. Maak in je aanmelding duidelijk wat jouw bedrijf of instelling heeft bereikt op het gebied van duurzaamheid. Denk bijvoorbeeld aan vermindering van het energiegebruik, CO2-reductie, opwekking van duurzame energie, verlaging van de afvalstroom, sterk verbeterd recycleproces etc.

En dan?
Uit de inzendingen wordt een longlist van mogelijke kandidaten opgesteld. Wordt jouw bedrijf uit de inzendingen geselecteerd voor de shortlist? Dan sturen we je een uitgebreider formulier toe. Daarnaast brengt de jury een bedrijfsbezoek om te kijken hoe duurzaam het bedrijf werkelijk is. De vakjury kiest op basis van deze tweede ronde drie finalisten, die mogen pitchen tijdens het jaarlijks Zaanlinq event op 16 juni 2020!

Uitreiking
Op 16 juni 2020 wordt voor de vijfde keer de Duurzaan Award uitgereikt. Dit jaar voor het eerst op het ZaanLinQ event op 16 juni in het Zaantheater. Televisiepresentatrice Anita Witzier is gastvrouw tijdens het ZaanLinQ Event en spreker tijdens het event is astronaut André Kuipers!  Tot 31 maart kosten de Early Bird-tickets voor dit evenement €55 (ex btw). Na 31 maart kosten de tickets €65 (ex btw). Hier vind je meer info over het evenement. Hapjes, drankjes en walking dinner is inbegrepen in de prijs.

Dus stuur jouw aanmelding voor de Duurzaan Awards nu naar zaanstad@greenbusinessclub.nl, en wie weet sta jij 16 juni te schitteren op het podium!

Green Business Club – Zaanstad                     Logo Stichting VNZP, VrouwenNetwerk Zaanstad Plus