2020/02/17 geplaatst in Algemeen, Logistiek, Mobiliteit

Ga aan de slag met slimme en duurzame mobiliteit!

Zaanstad is een groeiende stad, dat betekent ook meer verkeersbewegingen. Uit de Zaanpeiling van 2018 blijkt dat ruim 50% met de auto naar zijn of haar werk gaat. Mobiliteit is daarmee een belangrijke energieverbruiker en uitstoter. Hoe houden we de stad bereikbaar en ook schoon? Green Business Club Zaanstad is in samenwerking met Bureau Breikers, gemeente Zaanstad, NS en Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied gestart met het maken van een inventarisatie en analyse betreft de huidige situatie op het gebied van vervoer en bereikbaarheid.

Daarvoor hebben we de medewerking nodig van u!

Door mee te doen kunt u het volgende bereiken:
– Kostenbesparingen op vergoeding en gebruik van voertuigen
– Vermijd files, dus efficiënt
– Duurzaamheid gebruik vervoer en CO2 reductie
– Bereikbaarheid voor werknemers, klanten en leveranciers
– Vitaliteit en veiligheid van werknemers
– Verbetering van openbaar vervoer woon-werk verkeer

Wat bieden wij u?
Consultants van Breikers bieden werkgevers kosteloos ondersteuning bij het realiseren van bedrijfsdoelstelling op het gebied van slimme en duurzame mobiliteit. De mobiliteitsbehoefte van elk bedrijf en elke medewerker is anders. Daarom geven zij advies op maat. De resultaten van het onderzoek zullen veel voordeel bieden aan bedrijven op zowel individueel als op gebiedsniveau. En dit onderzoek kost de bedrijven niets.

Interesse?
Heeft u belangstelling voor deelname dan kunt u contact opnemen met Jantine Konijn (jantine@greenbusinessclub.nl) voor meer informatie.