2019/12/11 geplaatst in Energie

Veel animo voor gratis energiescan Zaanstad

Op maandag 9 december werd het CO2 Café bij Erdi Verkeerstechniek in Zaandam gehouden. Deze goed bezochte bijeenkomst werd geopend door wethouder Hans Krieger. Green Business Club Zaanstad (GBC Zaanstad) lanceerde deze middag een nieuw plan om ondernemers te helpen met het verduurzamen van hun bedrijf. Participanten van GBC Zaanstad, gemeente Zaanstad en provincie Noord Holland maken het samen mogelijk om 100 Zaanse bedrijven verder te helpen met verduurzamen.

Veel animo voor gratis energiescan
Ondernemers kregen na afloop van de bijeenkomst de kans zich in te schrijven voor een gratis energiescan, uitgevoerd door de experts van adviesbureau Klimaatroute. Ondernemers die ook zo’n gratis scan willen laten uitvoeren, kunnen zich nog aanmelden via: jantine@greenbusinessclub.nl. Er bleek veel animo, een hoop ondernemers schreven zich direct in. Blijf niet achter!