2019/04/10 geplaatst in Geen categorie

6/5 | CO2 Café en uitreiking Duurzaan Award

Uiterlijk op 1 juli van dit jaar moeten ruim 125.000 bedrijven en organisaties verplicht de overheid informeren over welke energiebesparende maatregelen ze hebben genomen of op korte termijn gaan uitvoeren. GBC Zaanstad organiseert met de gemeente  Zaanstad en de Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied op maandag 6 mei het eerste CO2 Café.

Besparen op C0₂ is dus niet vrijblijvend meer! Bent u eigenlijk al op de goede weg? Of wordt u door nieuwe wetgeving en duurzame kansen nog meer aan het denken gezet? Hoe doen andere ondernemers dit eigenlijk en wat staat me de komende jaren nog meer te wachten?

Op 6 mei organiseren gemeente Zaanstad, Green Business Club Zaanstad, Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied (ODNZKG) en aangesloten ondernemers samen het eerste CO₂ Café bij Forbo. Daarbij staan we stil bij de doelen én de gewenste en effectieve aanpak voor Zaanstad. En moet uw bedrijf voldoen aan de Informatieplicht energiebesparende maatregelen, dan krijgt u ook op deze avond antwoord op uw vragen.

Weerman Reinier van den Berg geeft als keynote spreker zijn visie over de nut, noodzaak en haalbaarheid van duurzaamheid.

Om andere aanwezige ondernemers nog meer te inspireren laten in totaal 6 genomineerden voor de Duurzaan Award (de prijs voor de duurzaamste ondernemer van de Zaanstreek) in een pitch zien hoe zij ervoor zorgen dat duurzaamheid en rendement prima samen gaan. De bijeenkomst wordt afgesloten met het bekend maken van de winnaars van de Duurzaan Award 2018.

Tot slot, een café is een café. Bier, wijn, circulaire bitterballen en volop gelegenheid om met collega ondernemers te overleggen en te verbinden.

Programma

17.00 Inloop
17.30 Opening
17.35 Interview met initiatiefnemers Gemeente Zaanstad, ODNZKG en GBC Zaanstad
17.50 Keynote Reinier van den Berg
18.20 Hapje & drankje
18.50 Informatieplicht
19.10 Duurzame energie & duurzaam Zaanstad
19.30 Duurzaan Award: interview met duurzame Zaanse ondernemers
20.00 Prijsuitreiking Duurzaan Award
20.10 Netwerkborrel

We hopen u dan te zien! Aanmelden kan via deze link.

Adres: Forbo Flooring B.V.. Industrieweg 12, 1566 JP Assendelft

Bij het Co2 Café worden foto’s en video opnames gemaakt. Dit om over het café, de onderwerpen en de opkomst te kunnen corresponderen. Wanneer u aanwezig bent, geeft u de organisatie toestemming om beelden waar u (eventueel) op staat te gebruiken voor communicatiedoeleinden.