Laden Evenementen

Webinar “De praktijk verduurzaming bedrijfsgebouwen”

De officiële kick-off van de Green Deal Waterweg “verduurzamen bedrijventerreinen” van 5 oktober jl. was een groot succes! Meer dan 70 enthousiaste bedrijven, organisaties en instellingen hebben kennisgemaakt met de ambities, de projecten en de activiteiten die we samen met de participanten en betrokken partijen gaan realiseren. Eén daarvan is de aanpak in de praktijk bij het verduurzamen van uw bedrijfsgebouw.

Als gebouweigenaar én huurder moet u tegenwoordig aan allerlei verplichtingen voldoen op het gebied van duurzaamheid. Maar wat is nu écht van toepassing op uw specifieke situatie? En hoe kunt u de verduurzaming van uw gebouwen het beste aanpakken, als integraal onderdeel van uw meerjaren onderhoudsplan?

Dinsdag 26 oktober van 16.30 uur tot 18.00 uur organiseren wij samen met de participanten van Green Business Club Waterweg voor alle ondernemers in Waterweg een kort en informatief webinar over het verduurzamen van uw bedrijfsgebouw. Het zijn vooral praktische voorbeelden die door onze participanten Technische Unie, Facilicom en DCMR worden uitgelicht.

Zij geven een beknopt overzicht van alle zaken die relevant zijn voor het verduurzamen van uw bedrijfsgebouw.

Onderwerpen die aan de orde komen zijn onder andere:

  • Informatieplicht energiebesparing
  • EED-auditplicht
  • Energieprestatie-eisen
  • BENG
  • verplicht C-label

Ter inspiratie kunt u alvast meer lezen over de energietransitie en de maatregelen die u als ondernemer nu al kunt uitvoeren.

Meer informatie of aanmelden?
Wenst u meer informatie over de webinar of aanmelden? Stuur een mailtje naar Carola Kalishoek, programmamanager GBC Waterweg, via carola@greenbusinessclub.nl

Meer Evenementen


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.