Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Duurzame sloepentocht GBC Waterweg

Stichting Waterpoort Vlaardingen Watersportweg 11, Vlaardingen

Mis deze unieke ervaring niet! Green Business Club Waterweg nodigt u mede namens participant Olaf Hanno van Waterpoort Vlaardingen uit voor een duurzame sloepentocht door het prachtige Midden-Delfland. Na het succes van vorig jaar is de duurzame sloepentocht nu een jaarlijkse traditie waar we het nuttige met het aangename verenigen. Hoogtepunten: Varen met elektrische sloepen beschikbaar gesteld door... Read more »

Landelijk GBC Symposium “Duurzaamheid gaat door de maag”

GBC Zaanstad

Gaat naast liefde ook duurzaamheid door de maag? Catering en banqueting heeft met gemiddeld zo’n 30% een enorm aandeel in de CO2-voetafdruk van een gemiddelde bedrijf in de dienstensector. De roep om meer plantaardig neemt toe, net als de vraag om lokale producten en een korte keten. Ook de tijd van overdaad ligt achter ons,... Read more »

Bedrijfsbezoek WoonWijzerWinkel

WoonWijzerWinkel Directiekade 2, Rotterdam

Participanten van GBC Waterweg gaan exclusief op bedrijfsbezoek bij onze partner WoonWijzerWinkel, waar duurzaamheid en innovatie hand in hand gaan! Waarom mag je dit niet missen? Deze bijzondere middag staat volledig in het teken van de duurzaamheidstransitie, kennisdeling en ontmoetingen. Bij WoonWijzerWinkel draait alles om het ontzorgen en verlenen van uitstekende service. Ze begeleiden hun klanten van A... Read more »