2023/02/06 geplaatst in Algemeen

Annelieke Zonne nieuwe programmamanager GBC Waterweg

Het team van Green Business Club (GBC) Waterweg groeit! Sinds 1 januari is Annelieke Zonne actief als programmamanager van de club. Annelieke is het spreekwoordelijke schaap met vijf poten. Geboren in Schiedam, opgegroeid in Vlaardingen, gestudeerd in Rotterdam, lang in het buitenland gewerkt en ook al lang weer terug in Vlaardingen.

Annelieke is actief als ondernemer in het toerisme, als management consultant en binnen De Riverboard. Zij heeft naast brede zakelijke en bestuurlijke ervaring, vooral een groen hart dat klopt voor onze MVS regio en voor haar geliefde Afrika. Zij gaat het team van GBC Waterweg versterken om nog meer ondernemers concreet te betrekken bij verduurzaming en circulariteit. Concreet is het sleutelwoord – want dat is precies waarom zij graag actief wordt in het groeiende netwerk van GBC waterweg: “Ik sta voor het behalen van concrete resultaten. Ik kijk ernaar uit om mijn ervaring toe te passen binnen het groeiende netwerk en in contact te komen met ondernemers!”, aldus Annelieke.

Het team heet Annelieke van harte welkom en kijkt uit naar een fijne samenwerking!

Wil je kennismaken met Annelieke? Neem gerust contact op via annelieke@greenbusinessclub.nl.