2022/02/01 geplaatst in Energie

Doe ook mee aan de energietransitie!

Onze participant Rabobank bundelt de krachten met Bedrijventerreinaanpak.nl. Samen inventariseren zij de energiebehoeften en investeringsbereidheid bij ondernemers op bedrijventerreinen in de regio. Ondernemers op bedrijventerreinen krijgen hulp bij hun energietransitie, want als ondernemer moet je aan allerlei wensen en eisen voldoen. Een groep bedrijven krijgt inmiddels ondersteuning bij het opzetten van een collectief laadplein.

Van individueel naar collectief
Bedrijventerreinaanpak.nl start met een inventarisatie naar de wensen en vragen op het gebied van energietransitie. Daarna gaan zij op bezoek bij bedrijven die geïnteresseerd zijn om in gesprek te gaan over dit onderwerp. De uitkomsten van deze gesprekken worden naast elkaar gelegd en wordt inzichtelijk of er per bedrijventerrein een collectieve wens is voor een bepaald energieproject.

Lange termijn
Rabobank wilt bijdragen aan collectieve energieoplossingen voor de lange termijn. In de samenwerking met Bedrijventerreinaanpak.nl ondersteunt Rabobank met inzichten en kennis vanuit hun energiespecialisten en netwerk. Daarnaast helpt Rabobank je naar een groen energielabel. Benieuwd naar hoe zij hierin helpen? Neem een kijkje op de website!

Doe ook mee
Ondernemer, bedrijvenkringen, parkmanagement en gemeentes in de regio, doe ook mee aan de energietransitie! Wil je meer informatie? Kijk dan op bedrijventerreinaanpak.nl of neem contact op met Rabobank via communicatie.mon@rabobank.nl

Het hele artikel lezen?
Benieuwd naar het hele artikel? Klik op onderstaande afbeelding!